Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Održana kick-off konferencija Projekta "Uređenje i opremanje razvojno-inovacijskog centra iNavis u Šibeniku"

U Gradskoj vijećnici u Šibeniku danas je održana početna (kick-off) konferencija projekta "Uređenje i opremanje Razvojno-inovacijskog centra (iNavis) u Šibeniku".
25.07.2014, 14:50

Metodologija pametne specijalizacije tema radionice u okviru projekta Next

U organizaciji Grada Šibenika, a u okviru projekta NEXT, kojeg financira Europska unija iz programa IPA Jadranska prekogranična suradnja, danas se u hotelskom naselju Solaris održava radionica „Metodologija pametne specijalizacije“.
24.07.2014, 14:06

Župan majstorima uručio diplome

U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ održana je svečana dodjela majstorskih diploma Obrtničke komore Šibensko-kninske županije. Ukupno 27 obrtnika različitih struka položilo je majstorski ispit, a prevladavaju elektroinstalateri i frizeri.
22.07.2014, 14:36