Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Proslava Dana Općine Rogoznica

Uoči 2. srpnja Dana Općine Rogoznica i blagdana Gospe od Kapelice danas je u Domu Matice Hrvatske održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Rogoznica.
prije 5 sata

Održan seminar „Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda-visoka zapošljivost i mobilnost radne snage“

Zamjenik župana Tomislav Vrdoljak prisustvovao je danas u Solarisu seminaru „Otvorena vrata Europskog socijalnog fonda-visoka zapošljivost i mobilnost radne snage.“
30.06.2015, 13:08

Održana 14. sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije

Danas je u Gradskoj vijećnici u Šibeniku održana 14. sjednica Županijske skupštine na kojoj je većinom glasova usvojen predloženi dnevni red od 20 točaka.
29.06.2015, 12:56