Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Župan Goran Pauk primio EU zastupnicu Marijanu Petir

Župan Goran Pauk i zamjenik župana Zoran Smolić održali su danas radni sastanak u Uredu župana sa hrvatskom zastupnicom u Europskom parlamentu Marijanom Petir, u čijoj pratnji je bila i zamjenica župana Sisačko-moslovačke županije Anita Sinjeri-Ibširević.
27.03.2015, 11:45

Ministar Mrsić otvorio 8. Sajam poslova u Šibensko-kninskoj županiji

Župan Goran Pauk i suradnici, te zamjenici župana Zoran Smolić i Tomislav Vrdoljak prisustvovali su danas svečanom otvaranju 8. Sajma poslova koji se održava u TC Dalmare. Sajam je organizirao Hrvatski zavoda za zapošljavanje Područni ured Šibenik pod pokroviteljstvom Šibensko-kninske županije i Grada Šibenika.
25.03.2015, 14:12

Održana prezentacija studije izvodljivosti projekta Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Bikarac

Danas je u Gradskoj vijećnici održana prezentacija studije izvodljivosti projekta Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Bikarac u organizaciji Šibensko-kninske županije.
24.03.2015, 13:51