Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Edukacija dužnosnika u pitanjima sukoba interesa i podnošenja izvješća o imovinskom stanju

U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ danas je provedena edukacija za regionalne i lokalne dužnosnike u Šibensko-kninskoj županiji kojoj su prisustvovali župan Goran Pauk, njegovi zamjenici Tomislav Vrdoljak i Zoran Smolić, te gradonačelnici, općinski načelnici, njihovi zamjenici i predstojnica Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji.
29.10.2014, 15:01

Održana 10. sjednica Županijske skupštine

Danas je održana 10. sjednica Županijske skupštine, koja je kao i obično počela vijećničkim pitanjima.
28.10.2014, 15:00

Od slijedeće godine preko programa razmjene mladih Eurodysse, mladi će moći na usavršavanje u Švedsku, Nizozemsku te Kanarsko otočje!

Prošli tjedan u Španjolskoj u gradu Valenciji održan je godišnji forum programa razmjene mladih „Eurodyssee“ kojem je prisustvovala Lucija Aužina, koordinatorica programa u Šibensko-kninskoj županiji. Forumu je prisustvovalo oko 80 sudionika programa iz raznih regija, ali i predstavništva Skupštine Europskih Regija (AER).
28.10.2014, 14:56