Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Županije dobile potporu predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sastala se na Pantovčaku sa svim hrvatskim županima, na čelu s predsjednikom Hrvatske zajednice županija Goranom Paukom, i ministrom regionalnog razvoja Tomislavom Tolušićem te pružila punu političku potporu opstanku za sve županije.
prije 20 sata

Trinaesta kandidatkinja iz Šibensko-kninske županije otišla na šestomjesečno profesionalno i jezično usavršavanje u Barcelonu

Dražena Pavlović Lučić iz Šibensko-kninske županije otišla na profesionalno i jezično usavršavanje u Barcelonu u okviru program razmjene mladih Skupštine europskih regija- Eurodyssee
03.05.2016, 07:42

Proslava praznika rada u Nacionalnom parku Krka

Proslava Međunarodnog praznika rada i blagdana sv. Josipa radnika tradicionalno i ove godine održala se u Nacionalnom parku Krka u organizaciji Šibensko-kninske županije.
01.05.2016, 22:37