Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Župan Goran Pauk imenovan za člana Izaslanstva u Domu regija Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe

Na prijedlog Hrvatske zajednice županija, Udruge gradova u Republici Hrvatskoj i Udruge općina u Republici Hrvatskoj, ministrica uprave dr. sc. Dubravka Jurlina Alibegović donijela je Odluku o imenovanju u Izaslanstvo jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave Republike Hrvatske u Kongres lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe za razdoblje od listopada 2016. do listopada 2020. kojom je župan Goran Pauk imenovan za člana Izaslanstva.
28.07.2016, 09:37

Obitelji Franić prva ploča "Like HOME" za apartmane Dupin u Prvić Šepurini

Projekt označavanja kvalitete obiteljskog smještaja u Šibensko kninskoj županiji „Like HOME“
26.07.2016, 14:14

Zaređen novi šibenski biskup mons. Tomislav Rogić

U katedrali sv. Jakova danas je održano euharistijsko slavlje i biskupsko ređenje novog šibenskog biskupa Tomislava Rogića.
25.07.2016, 16:08