Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Obilježena deveta godišnjica kornatske tragedije

Komemoracija povodom devete godišnjice smrti vatrogasaca stradalih prilikom gašenja požara na otoku Kornatu 30. kolovoza 2007. godine održana je danas na otoku Kornatu.
prije 5 sata

Obilježen Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih žrtava

Kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata izaslanstva su zapalila svijeću i pomolili se za duše branitelja koji su dali živote za slobodnu i neovisnu Hrvatsku
23.08.2016, 11:29

4. Festival Hrvatskog otočnog proizvoda na otoku Krapnju

Četvrti Festival hrvatskog otočnog proizvoda u Šibensko-kninskoj županiji održao se 19. i 20. kolovoza na otoku Krapnju.
21.08.2016, 18:54