Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Župan Goran Pauk sudjeluje na trodnevnoj sjednici Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe

Župan Goran Pauk, kao voditelj izaslanstva Hrvatske lokalne i regionalne samouprave, sudjeluje na 31. sjednici Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe koja se održava od 19. do 21. listopada u Strasbourgu.
19.10.2016, 11:41

Najuspješnijim poduzećima u 2015. dodijeljeno priznanje Zlatna plaketa

Danas je u Solarisu održana svečana sjednica Gospodarskog vijeća Županijske komore Šibenik na kojoj su dodijeljena priznanja Zlatna plaketa najuspješnijim poduzećima u 2015. godini.
18.10.2016, 15:35

Župan Goran Pauk u obilasku radova na izgradnji pretovarne stanice u Pirovcu

Župan Goran Pauk i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić sa suradnicima, danas su u pratnji direktora Centra za gospodarenje otpadom Bikarac d.o.o. Roberta Podruga i načelnika Općine Pirovac Ivana Gulama obišli radove na izgradnji pretovarne stanice u Pirovcu.
14.10.2016, 12:41