Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Potpisan Sporazum o suradnji između Šibensko-kninske županije i Šleskog vojvodstva iz Republike Poljske

U trodnevnom posjetu Šleskom vojvodstvu u Republici Poljskoj boravi izaslanstvo Šibensko-kninske županije. Šibensko-kninski župan Goran Pauk predvodi izaslanstvo u sastavu Novica Ljubičić, pročelnik Ureda župana; Marlena Floigl, pročelnica UO za gospodarstvo i Željana Šiklić, direktorica Ureda Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.
prije 22 sata

Obilježena 50. obljetnica rođenja Dražena Petrovića

U sportskoj dvorani na Baldekinu, gdje je Dražen napravio svoje prve košarkaške korake, prigodnim programom obilježena je 50. obljetnica rođenja najvećeg hrvatskog košarkaša.
prije 22 sata

Održana redovna sjednica Stožera zaštite i spašavanja

Danas u Uredu župana održana je redovna sjednica Stožera zaštite i spašavanja Šibensko-kninske županije na kojoj se, između ostalog, razgovaralo o rezultatima analize događaja vezanih uz probleme vodoopskrbe stanovništva na području Šibensko-kninske županije u rujnu 2014. usljed onečišćenja vode na vodocrpilištu Jaruga.
20.10.2014, 14:49