Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Svečano obilježen Dan pomoraca i brodaraca u Šibeniku

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković danas je u Gradskoj vijećnici u Šibeniku dodijelio priznanja za doprinos razvitku riječnog i pomorskog gospodarstva , unapređenju pomorske znanosti,promicanju pomorske kulture, te za traganje i spašavanje na moru.
prije 5 sata

Zamjenik župana Tomislav Vrdoljak sudjelovao je na konferenciji religijskog turizma u Ludbregu

Zamjenik župana Tomislav Vrdoljak sudjelovao je na panel diskusiji pod nazivom Religijski turizam, sakralna baština i hodočašća
05.12.2016, 14:05

Usvojen proračun Šibensko- kninske županije za 2017. godinu

Danas je u Gradskoj vijećnici u Šibeniku održana 22. sjednica Županijske skupštine na kojoj su vijećnici usvojili prijedlog Proračuna za 2017. godinu kao i rebalans proračuna za 2016. godinu (IV izmjene i dopune).
30.11.2016, 15:21