Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Zamjenik župana Tomislav Vrdoljak dao podršku projektu „Živim život bez nasilja“

U okviru Nacionalnog preventivnog projekta „Živim život bez nasilja“, u zajedničkoj suradnji Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, danas je u Kninu održan program aktivnosti usmjeren na izgradnju nenasilja, nediskriminacije i tolerancije među mladima.
prije 23 sata

Na regionalnoj HOLISTIC konferenciji u Zadru sudjeluje tim Šibensko-kninske županije

Članovi HOLISTIC tima Šibensko-kninske županije danas sudjeluju na regionalnoj konferenciji u Zadru na kojoj se definiraju tehničke specifikacije geoinformacijskog sustava (GIS) razvijanog u sklopu HOLISTIC projekta koji se financira iz fondova EU.
04.03.2015, 12:03

Održana 2. sjednica Nadzornog odbora Hrvatske zajednice županija

Članovi Nadzornog odbora Hrvatske zajednice županija, Jadranka Fržop, pročelnica Upravnog odjela za pomorstvo, promet i otočni razvoj Šibensko-kninske županije i Davor Brunčić, tajnik Osječko-baranjske županije sastali su se jutros u prostorijama Zajednice u Zagrebu na svojoj 2. sjednici.
03.03.2015, 12:57