Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Održana prethodna rasprava u postupku izrade Nacrta prijedloga Prostornog plana područja posebnih obilježja žutsko-sitske otočne skupine

Danas je u Gradskoj vijećnici u organizaciji Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne poslove Šibensko-kninske županije održana prethodna rasprava u postupku izrade Nacrta prijedloga Prostornog plana područja posebnih obilježja žutsko-sitske otočne skupine.
prije 6 sata

U Šibeniku otkrivena spomen-ploča spomeničkoj baštini stradaloj u Domovinskom ratu

Družba „Braća Hrvatskog Zmaja“ – Zmajski stol u Šibeniku postavili su spomen-ploču spomeničkoj baštini u Šibeniku stradaloj u Domovinskom ratu.
26.11.2014, 14:36

Župan na konferenciji “Gradimo Europu kroz županije, gradove, općine – Dijalog građana“

Župan Goran Pauk jučer je u Zagrebu prisustvovao na tematskoj konferenci o strukturnim fondovima za gradove, općine i županije u razdoblju 2014-2020.
26.11.2014, 07:30