Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

U Ićevu otvorena Poduzetnička zona „Kosa“

Simboličnim činom presijecanja vrpce danas je svečano otvorena skradinska Poduzetnička zona Kosa u Ićevu. Vrpcu su prerezali gradonačelnik Grada Skradina Nediljko Dujić, župan Goran Pauk i pomoćnim ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Venko Ćurlin.
prije 4 sata

Otvoren novi pogon na Podima

Župan Goran Pauk prisustvovao je otvaranju novog pogona tvrtke Bio ulja d.o.o. na Podima.
01.09.2014, 14:43

Obilježena 7. obljetnica Kornatske tragedije

Komemoracija povodom 7. godišnjice smrti dvanaestorice vatrogasaca iz Šibenika, Vodica i Tisnoga stradalih prilikom gašenja požara na otoku Kornatu 30. kolovoza 2007. godine održala se danas u Spomen parku stradalim vatrogascima na otoku Kornatu.
30.08.2014, 18:27