Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Održana svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Šibenika

U povodu Dana Grada Šibenika, blagdana svetog Mihovila, danas je u Gradskoj vijećnici održana svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj su dodijeljene nagrade i priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama.
26.09.2014, 16:05

Vida Grujić iz Šibensko-kninske županije odlazi na profesionalno i jezično usavršavanje u Barcelonu

U rujnu 2014. godine, španjolska regija Katalonija odabrala je kao najbolju među prijavljenima, kandidatkinju iz Šibensko-kninske županije, šibenčanku Vidu Grujić, sveučilišnu prvostupnicu francuskog i talijanskog jezika te književnosti, za profesionalno i jezično usavršavanje u Barceloni.
25.09.2014, 09:31

Župan Goran Pauk otputovao u Bruxelles na jednodnevni seminar

Na poziv Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, župan Goran Pauk otputovao je u Bruxelles kako bi prisustvovao jednodnevnom seminaru koji će se održati danas u Centru za posjetitelje Europske komisije.
25.09.2014, 09:23