Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Mediteranski dan obale proslavljen u Šibeniku

Na šibenskoj rivi i trgu ispred zgrade Županije danas je svečano obilježen Međunarodni dan obale. Tema ovogodišnje proslave su klimatske promjene, koje su sve naglašeniji problem okoliša u 21. stoljeću.
prije 17 sata

U okviru programa „Eurodyssee“ Loriss Bollens i Thomas Cambier stigli u Šibenik

U okviru programa međunarodne razmjene mladih „Eurodyssee“, mlada frizerka Loriss Bollens i mladi kuhar Thomas Cambier iz francuske regije Rhone-Alpes došli su na profesionalno i jezično usavršavanje u Šibensko-kninsku županiju.
18.09.2014, 12:01

Obilježavanje 23. obljetnice Spomendana Rujanskog rata

U povodu obilježavanja 23. obljetnice Rujanskog rata danas su duž bojišnice iz 1991. položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu.
17.09.2014, 14:53