Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Prezentirani rezultati „Pilot projekta navodnjavanja drvenastih kultura uzgojenih na osvojenim krškim površinama na području Donjeg polja-Jadrtovac“

Prezentacija rezultata „Pilot projekta navodnjavanja drvenastih kultura (vinove loze i masline) uzgojenih na osvojenim krškim površinama na području Donjeg polja-Jadrtovac“ održana je danas u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku.
27.05.2015, 14:47

Manifestacija „ODABERI SPORT“ u subotu ispred zgrade Županije

Župan Goran Pauk, glavni tajnik Zajednice športova Šibensko-kninske županije Ante Tanfara i načelnik PU Šibensko-kninske Ivica Kostanić danas su na konferenciji za medije u Uredu župana predstavili manifestaciju „ODABERI SPORT“ koja će se održati u subotu, 30. svibnja od 10 do 12 sati ispred zgrade Županije na šibenskoj rivi.
27.05.2015, 12:49

Prisegnuli suci porotnici Općinskog suda u Šibeniku

Danas je u u Gradskoj vijećnici u Šibeniku održana svečana prisega sudaca porotnika Općinskog suda u Šibeniku.
27.05.2015, 12:40