Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Osnovana ustanova za istraživanje i širenje znanja – Centar kompetencija „Alu Tech“

Danas održana, 21. sjednica Županijske skupštine kao i obično počela je aktualnim satom. Vijećnica Vlatka Duilo (HNS) postavila je županu pitanje o projektu navodnjavanja Petrova polja u Drnišu zbog endemske vrste Dalmatinske gaovice i o dodjeli koncesija prijevoznicima za školsku godinu 2016/17.
23.09.2016, 13:16

Povodom obilježavanja 25. Spomendana Rujanskog rata održana komemoracija za poginule hrvatske branitelje

U povodu obilježavanja 25. obljetnice Spomendana Rujanskog rata, danas je kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Šibeniku održana komemoracija na kojoj je pročitano 269 imena poginulih, nestalih i smrtno stradalih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu.
22.09.2016, 14:34

Evaluatorska misija UNESCO-a na tvrđavi sv. Nikole

U svrhu prosudbe Kandidature „Obrambeni sustav Republike Venecije u razdoblju od 15. do 17.st. na prostoru nekadašnje Mletačke Republike“ za upis na Popis svjetske baštine UNESCO je 14. rujna 2016. godine proveo evaluatorsku misiju na tvrđavi Sv. Nikole.
21.09.2016, 12:02