Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Posjet generalnog konzula Italije

Župan Goran Pauk i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić ugostili su danas generalnog konzula Italije u Rijeci gospodina Renata Cianfarania i njegovu pomoćnicu Ileanu Jančić.
prije 16 sata

Povodom blagdana Uskrsa župan i gradonačelnik posjetili korisnike „Cvjetnog doma“

Župan Goran Pauk, gradonačelnik Željko Burić i njegov zamjenik Nikica Penđer posjetili su danas Dom za starije i nemoćne osobe „Cvjetni dom“ u Šibeniku.
15.04.2014, 13:52

Dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima grada Šibenika za 2013. godinu

Danas u Gradskoj vijećnici u Šibeniku održana je svečanost dodjele nagrada i priznanja najuspješnijim sportašima grada Šibenika za 2013. godinu. Svečanosti je prisustvovao i zamjenik župana Zoran Smolić koji je čestitao nagrađenima u ime župana Gorana Pauka i svoje osobno.
14.04.2014, 16:37