Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Radni sastanak s ministrom znanosti, obrazovanja i športa Vedranom Mornarom

Predstavnici Hrvatske zajednice županija, među kojima i župan Goran Pauk održat će danas radni sastanak u Ministarstvu znanosti obrazovanja i sporta sa ministrom Vedranom Mornarom.
prije 8 sata

Položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve žrtve totalitarnih i autoritarnih režima 20. stoljeća

U povodu obilježavanja 23. kolovoza - Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima 20. stoljeća izaslanstvo Šibensko-kninske županije predvođeno zamjenikom župana Zoranom Smolićem položilo je vijenac i zapalilo svijeću kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj i kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.
23.08.2014, 13:31

2. Festival hrvatskog otočnog proizvoda u Šibensko-kninskoj županiji na Zlarinu

Sinoć na Zlarinu počeo je dvodnevni festival hrvatskog otočnog proizvoda u Šibensko-kninskoj županiji. Pored brojnih gostiju festivalu je prisustvovao i gradonačelnik grada Zagreba g. Milan Bandić, koji je u pratnji župana Gorana Pauka i njegova zamjenika Zorana Smolića, gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića i predsjednika MO Zlarin Vladimira Bunete obišao štandove na kojem su otočni proizvođači izložili svoje proizvode.
09.08.2014, 11:51