Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Neprihvatljivo je ukidanje županijskih uprava za ceste

„Županijske uprave za ceste najbolje znaju kako skrbiti o regionalnim cestama“, rečeno je na 41. sjednici Izvršnog odbora Hrvatske zajednice županija na najave ukidanja županijskih uprava za ceste i potpadanje tih poslova pod Hrvatske ceste.
04.02.2016, 13:53

Otvorena obnovljena zgrada bivše Osnovne škole u Otavicama

U Noći muzeja u petak je svečano otvorena obnovljena zgrada bivše Osnovne škole u Otavicama.
02.02.2016, 13:56

Izvršni odbor Hrvatske zajednice županija o budućoj reformi lokalne i područne (regionalne) samouprave: detaljna analiza prije povlačenja bilo kakvih poteza

O budućoj reformi lokalne i regionalne samouprave ne može se govoriti bez sudjelovanja onih koje se ta reforma tiče jer je glavni cilj građanima omogućiti kvalitetniji život.
28.01.2016, 13:58