Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Šibensko-kninska županija domaćin 20. sastanka o provedbi programa praćenja kakvoće mora na plažama u Republici Hrvatskoj

Dvadeseti radni sastanak županijskih zavoda za javno zdravstvo, upravnih odjela i zavoda nadležnih za zaštitu okoliša, prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalno gospodarstvo, održivi razvoj i pomorstvo jadranskog područja uključenih u Provedbu programa praćenja kakvoće mora za kupanje na plažama u Republici Hrvatskoj održava se u Solarisu 24. i 25. travnja 2014
prije 52 minuta

Dan energetske održivosti Šibensko-kninske županije

Na Dan planeta Zemlje 22. travnja, Šibensko-kninska županija je nizom aktivnosti obilježila Dan energetske održivosti.
23.04.2014, 08:51

Održana radionica "Jačanje kapaciteta za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš (SPUO) na regionalnoj i lokalnoj razini"

16. i 17. travnja 2014. godine u hotelima Solaris održana je regionalna radionica "Jačanje kapaciteta za provedbu strateške procjene utjecaja na okoliš (SPUO) na regionalnoj i lokalnoj razini" financiranog u sklopu IPA Programa Europske unije za RH, za područje Šibensko-kninske, Zadarske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije.
22.04.2014, 08:25