Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

2. Međunarodni festival pršuta u Drnišu

Župan Goran Pauk kao izaslanik predsjednice Republike Hrvatske gospođe Kolinde Grabar i kao župan Šibensko-kninske županije danas je pozdravio sve izlagače i goste na svečanom otvorenju 2. Međunarodnog festivala pršuta u Drnišu.
04.09.2015, 14:37

Župan Goran Pauk i gradonačelnica Knina Josipa Rimac kninskoj bolnici uručili medicinsku opremu za hitni sanitetski prijevoz životno ugrožene novorođenčadi

Danas je u Kninu, u nazočnosti župana Gorana Pauka i gradonačelnice Knina Josipe Rimac, ispred Opće i veteranske bolnice „Hrvatski ponos“ izvršena primopredaja medicinske opreme za hitni sanitetski prijevoz životno ugrožene novorođenčadi.
04.09.2015, 09:38

Župani jedinstveni: Novi zakon će dovesti u pitanje razvojne projekte

Oduzimanjem prilike za razvoj, država neizravno poručuje građanima da se presele iz pojedinih dijelova države
01.09.2015, 11:30