Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

23.04.2013, 12:59   /   Ispiši članak

Povodom Dana Općine Pirovac i blagdana sv. Jurja, sinoć je u kino dvorani u Pirovcu održana svečana akademija kojoj je prisustvovao i Župan Goran Pauk. Župan se zahvalio načelniku Anti Šparici i predsjedniku Općinskog vijeća Antoniu Begiću na pozivu te svim stanovnicima Općine Pirovac čestitao Dan Općine i blagdan njenog zaštitnika sv. Jurja.

Župan je istaknuo dobru suradnju Općine i Županije, te kazao kako će Županija i u buduće u skladu sa svojim mogućnostima podupirati gospodarski, turistički i društveni razvoj Općine.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Održan sastanak Koordinacije župana Jadranske Hrvatske

Župan Goran Pauk, jučer je u Domu Županije u Zadru, prisustvovao sastanaku Koordinacije župana jadranske Hrvatske. Sastanku je prisustvovao i ministar turizma Darko Lorencin.
23.07.2015, 13:50

Župan Goran Pauk svečano otvorio prvi prodajni prostor u RH „Hrvatski otočni proizvod“

Danas je u Šibeniku svečano otvoren prvi prodajni prostor u Republici Hrvatskoj u kojem će se prodavati proizvodi oznake kvalitete „Hrvatski otočni proizvod“. Kupnjom jednog proizvoda župan Goran Pauk svečano je označio otvorenje prodajnog prostora „HOP“ koji se nalazi u Šibeniku u staroj gradskoj jezgri na adresi Kralja Tomislava br. 9.
21.07.2015, 12:11

Bikarac d.o.o. raspisuje natječaj za projektiranje i izgradnju MBO postrojenja i i pratećih objekata

Tvrtka Bikarac d.o.o., objavljuje danas nadmetanje za sudjelovanje u I. stupnju ograničenog postupka javne nabave za projektiranje i izgradnju MBO postrojenja i pratećih objekata na Centru za gospodarenje otpadom Bikarac.
17.07.2015, 13:39