Blagoslovljena privremena crkva Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu.

29.10.2007, 08:53   /   Ispiši članak

Sinoć u Kninu, Šibensko-kninski župan Goran Pauk prisustvovao je blagoslovu privremene crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta. Svečano misno slavlje predvodio je biskup šibenski msgr. Ante Ivas. Tom prigodom, Župa sv. Ante Knin dodijelila je Zahvalnicu Šibensko-kninskoj županiji i Priznanje županu Goranu Pauku za svekoliku pomoć u uređenju privremene crkve Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta u tvornici DIV u Kninu.

  Ključne riječi:   šibenik / županija / Šibensko-kninska županija

 Pogledajte još vijesti:

Šesti sastanak Vlade RH i župana: Razvijen je intenzivan dijalog s lokalnom i regionalnom samoupravom

Zadarska županija bila je domaćin šestog sastanka Vlade Republike Hrvatske i župana, održanog u petak 14. lipnja na Sveučilištu u Zadru.
14.06.2019, 23:45

Šibensko-kninski župan Goran Pauk: Revitalizacija Tvrđave sv. Nikole u Kanalu sv. Ante naš je životni projekt

Novinari ekskluzivno zavirili unutar zidina ponosnog morskog čuvara Šibenika UNESCO-ov biser će biti moguće posjetiti nakon subote
13.06.2019, 17:46

Potpisan ugovor za izgradnju Centra za gospodarenje otpadom Šibensko-kninske županije

Priča o sustavu gospodarenja otpadom na području Šibensko-kninske županije započela je još 2007. godine kada je Šibensko-kninska županija, kao županijski koordinator, pokrovitelj i sudionik projekta uspostave Centra za gospodarenje otpadom, potpisala s gradovima i općinama na području županije Glavni sporazum o regionalnom-županijskom centru za gospodarenje otpadom - Bikarac.
13.06.2019, 17:01