Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

06.07.2018, 12:52   /   Ispiši članak

Nastupom poznatog talijanskog DJ-a Tota Chiavetta večeras će biti otvorena nova šibenska ljetna pozornica, zasigurno jedna od najljepših na Jadranu.

Pozornica se nalazi u amfiteatru pred prirodnom pećinom na ulazu u bivšu vojarnu Bribirskih knezova. Do kraja rujna tamo će u organizaciji šibenskih promotora i udruge RatCat biti održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta. 

"Amfiteatar pred pećinom još je jedna od jedinstvenih ljetnih pozornica u gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji koje svojom ljepotom i posebnošću privlače posjetitelje.Županija je prepoznala važnost i vrijednost ovog projekta koji će doprinijeti još boljem i kvalitetnijem pozicioniranju Šibenika i Šibensko-kninske županije na turističkoj karti Europe. Županijske službe, Upravni odjel za zaštitu okoliša i naša Javna ustanova koja brine o zaštićenim prirodnim vrijednostima izdale su i sve potrebne dozvole za održavanje ove manifestacije, dok je Županija, u okviru svojih mogućnosti, financijski podržala ovaj projekt.", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj povodom otvorenja ljetne špozornice župan Goran Pauk.

Udruga RatCat, koja organizira ovaj projekt u kratkom vremenu, koliko postoji, organizirla je kvalitetne glazbene manifestacije  koje su polučile veliki uspjeh i privukle veliki broj ljudi. Članovi udruge su veliki zaljubljenici u glazbu i promotori lokalne glazbene scene.

"Zajedno s partnerima iz lokalne samouprave uredili smo taj zaboravljeni i zapušteni prostor i jedva čekamo večeras otvoriti  sezonu te pokazati svijetu još jednu šibensku atrakciju.", kazao je Andrija Bakula, predsjednik udruge RatCat.

Na otvorenju će premijerno nastupiti svjetski poznati talijanski DJ Toto Chiavetta s labela Innervisions.

  FOTO GALERIJA: Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

  06.07.2018 13:13  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Šibensko-kninska županija od države na korištenje dobila otočić Školjić u kanalu sv. Ante

U travnju ove godine župan Goran Pauk i ministar državne imovine Goran Marić potpisali su ugovor o dodjeli na korištenje bivše vojne nekretnine Minerska Šibensko-kninskoj županiji, a početkom ovoga tjedna potpisan je i dodatak tom ugovoru kojim Šibensko-kninska županija na korištenje dobiva i otočić Školjić za uređenje kojega već postoji spreman idejni projekt.
prije 22 sata

Sjećanje na 17. rujna 1991. godine

U sklopu obilježavanja 27. obljetnice Spomendana Rujanskog rata, župan Goran Pauk, njegovi zamjenici Darija Puljić i Nikola Blažević te predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić, položili su vijenac i zapalili svijeće kod kapelice Marinku Kardumu na šibenskom mostu.
17.09.2018, 14:18

Župan Goran Pauk na konferenciji o otpadu: „Uspješno gospodarenje otpadom je osnovni element suvremenog života“

Konferencija „Primjena ciljeva upravljanja otpadom – mogućnosti i izazovi“ u organizaciji časopisa Komunal i Centra za razvoj i marketing održana je u petak, 14. rujna u Zagrebu.
14.09.2018, 18:14