Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

06.07.2018, 12:52   /   Ispiši članak

Nastupom poznatog talijanskog DJ-a Tota Chiavetta večeras će biti otvorena nova šibenska ljetna pozornica, zasigurno jedna od najljepših na Jadranu.

Pozornica se nalazi u amfiteatru pred prirodnom pećinom na ulazu u bivšu vojarnu Bribirskih knezova. Do kraja rujna tamo će u organizaciji šibenskih promotora i udruge RatCat biti održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta. 

"Amfiteatar pred pećinom još je jedna od jedinstvenih ljetnih pozornica u gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji koje svojom ljepotom i posebnošću privlače posjetitelje.Županija je prepoznala važnost i vrijednost ovog projekta koji će doprinijeti još boljem i kvalitetnijem pozicioniranju Šibenika i Šibensko-kninske županije na turističkoj karti Europe. Županijske službe, Upravni odjel za zaštitu okoliša i naša Javna ustanova koja brine o zaštićenim prirodnim vrijednostima izdale su i sve potrebne dozvole za održavanje ove manifestacije, dok je Županija, u okviru svojih mogućnosti, financijski podržala ovaj projekt.", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj povodom otvorenja ljetne špozornice župan Goran Pauk.

Udruga RatCat, koja organizira ovaj projekt u kratkom vremenu, koliko postoji, organizirla je kvalitetne glazbene manifestacije  koje su polučile veliki uspjeh i privukle veliki broj ljudi. Članovi udruge su veliki zaljubljenici u glazbu i promotori lokalne glazbene scene.

"Zajedno s partnerima iz lokalne samouprave uredili smo taj zaboravljeni i zapušteni prostor i jedva čekamo večeras otvoriti  sezonu te pokazati svijetu još jednu šibensku atrakciju.", kazao je Andrija Bakula, predsjednik udruge RatCat.

Na otvorenju će premijerno nastupiti svjetski poznati talijanski DJ Toto Chiavetta s labela Innervisions.

  FOTO GALERIJA: Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

  06.07.2018 13:13  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Dani hrvatskog pršuta 2019.

Dani hrvatskog pršuta manifestacija je inspirirana bogatom gastronomskom ponudom jadranskih regija Hrvatske. Promovira izvornu i tradicionalnu hranu, povezuje profesionalce, poslovnu zajednicu, educira, te nudi i pokriva najvažnije segmente u prehrambenoj industriji u sektoru proizvodnje pršuta.
prije 2 sata

Otvoreno nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu

23. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta održava se u Vodicama do 27. travnja
prije 3 sata

Svečano obilježen Dan Općine Pirovac i blagdan sv. Jurja

U ime Šibensko - kninske županije zamjenik župana Nikola Blažević pozdravio je okupljene.
25.04.2019, 13:27