Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

06.07.2018, 12:52   /   Ispiši članak

Nastupom poznatog talijanskog DJ-a Tota Chiavetta večeras će biti otvorena nova šibenska ljetna pozornica, zasigurno jedna od najljepših na Jadranu.

Pozornica se nalazi u amfiteatru pred prirodnom pećinom na ulazu u bivšu vojarnu Bribirskih knezova. Do kraja rujna tamo će u organizaciji šibenskih promotora i udruge RatCat biti održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta. 

"Amfiteatar pred pećinom još je jedna od jedinstvenih ljetnih pozornica u gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji koje svojom ljepotom i posebnošću privlače posjetitelje.Županija je prepoznala važnost i vrijednost ovog projekta koji će doprinijeti još boljem i kvalitetnijem pozicioniranju Šibenika i Šibensko-kninske županije na turističkoj karti Europe. Županijske službe, Upravni odjel za zaštitu okoliša i naša Javna ustanova koja brine o zaštićenim prirodnim vrijednostima izdale su i sve potrebne dozvole za održavanje ove manifestacije, dok je Županija, u okviru svojih mogućnosti, financijski podržala ovaj projekt.", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj povodom otvorenja ljetne špozornice župan Goran Pauk.

Udruga RatCat, koja organizira ovaj projekt u kratkom vremenu, koliko postoji, organizirla je kvalitetne glazbene manifestacije  koje su polučile veliki uspjeh i privukle veliki broj ljudi. Članovi udruge su veliki zaljubljenici u glazbu i promotori lokalne glazbene scene.

"Zajedno s partnerima iz lokalne samouprave uredili smo taj zaboravljeni i zapušteni prostor i jedva čekamo večeras otvoriti  sezonu te pokazati svijetu još jednu šibensku atrakciju.", kazao je Andrija Bakula, predsjednik udruge RatCat.

Na otvorenju će premijerno nastupiti svjetski poznati talijanski DJ Toto Chiavetta s labela Innervisions.

  FOTO GALERIJA: Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

  06.07.2018 13:13  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Vlada Republike Hrvatske sa županima raspravljala o prijedlogu novih statističkih regija

Na zajedničkom sastanku izdvojene dvije varijante kao konačni prijedlozi nove podjele
prije 17 sata

Dovršetak energetske obnove Srednje škole Ivana Meštrovića u Drnišu

Uspješno dovršena sva tri projekta energetske obnove u školama na području Šibensko - kninske županije
10.01.2019, 13:24

Dovršen projekt energetske obnove zgrade škole u Kistanjama

Postignut A energetski razred zgrade škole koju pohađaju 192 učenika
08.01.2019, 13:04