Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

06.07.2018, 12:52   /   Ispiši članak

Nastupom poznatog talijanskog DJ-a Tota Chiavetta večeras će biti otvorena nova šibenska ljetna pozornica, zasigurno jedna od najljepših na Jadranu.

Pozornica se nalazi u amfiteatru pred prirodnom pećinom na ulazu u bivšu vojarnu Bribirskih knezova. Do kraja rujna tamo će u organizaciji šibenskih promotora i udruge RatCat biti održano nekoliko sličnih događanja na kojima će nastupiti DJ-i iz cijeloga svijeta. 

"Amfiteatar pred pećinom još je jedna od jedinstvenih ljetnih pozornica u gradu Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji koje svojom ljepotom i posebnošću privlače posjetitelje.Županija je prepoznala važnost i vrijednost ovog projekta koji će doprinijeti još boljem i kvalitetnijem pozicioniranju Šibenika i Šibensko-kninske županije na turističkoj karti Europe. Županijske službe, Upravni odjel za zaštitu okoliša i naša Javna ustanova koja brine o zaštićenim prirodnim vrijednostima izdale su i sve potrebne dozvole za održavanje ove manifestacije, dok je Županija, u okviru svojih mogućnosti, financijski podržala ovaj projekt.", kazao je na današnjoj konferenciji za novinare održanoj povodom otvorenja ljetne špozornice župan Goran Pauk.

Udruga RatCat, koja organizira ovaj projekt u kratkom vremenu, koliko postoji, organizirla je kvalitetne glazbene manifestacije  koje su polučile veliki uspjeh i privukle veliki broj ljudi. Članovi udruge su veliki zaljubljenici u glazbu i promotori lokalne glazbene scene.

"Zajedno s partnerima iz lokalne samouprave uredili smo taj zaboravljeni i zapušteni prostor i jedva čekamo večeras otvoriti  sezonu te pokazati svijetu još jednu šibensku atrakciju.", kazao je Andrija Bakula, predsjednik udruge RatCat.

Na otvorenju će premijerno nastupiti svjetski poznati talijanski DJ Toto Chiavetta s labela Innervisions.

  FOTO GALERIJA: Šibenik dobio još jednu jedinstvenu ljetnu pozornicu, na ulazu u pećinu

  06.07.2018 13:13  

  Ključne riječi:  

 Pogledajte još vijesti:

Šibensko-kninska županija domaćin druge sjednice 2. saziva Savjeta Vlade za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Druga sjednica 2. saziva Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske održava se 10. i 11. studenoga u Solarisu.
10.11.2018, 14:29

Goran Pauk u Strasbourgu: „Sudjelovanjem u proračunskim procesima građani imaju mogućnost kreiranja lokalne zajednice kakvu sami žele“

Drugog dana zasjedanja Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Vijeća Europe poseban je naglasak stavljen na teme poput sukoba interesa, korupcije, transparentnosti i otvorenosti jedinica lokalne i regionalne samouprave prema građanima.
07.11.2018, 12:25

Započeo europski tjedan vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju na području Šibensko-kninske županije

Danom otvorenih vrata u Industrijsko-obrtničkoj školi Šibenik danas je započelo obilježavanje Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju.
07.11.2018, 11:41